Hogyan nyiss éttermet e-book

A "Hogyan nyiss éttermet: Útmutató a sikeres étterem üzemeltetéséhez" című e-könyv segítséget nyújt azoknak, akik vállalkozásba kezdenek az étteremiparban. A könyv célja, hogy átfogó és gyakorlati útmutatást nyújtson a kezdő étteremtulajdonosoknak, és megossza velük a sikeres üzemeltetéshez szükséges stratégiákat, eszközöket és buktatókat.

A könyv főbb fejezetei :

 - A vendéglátó tevékenység célja, feladata, formái
- A vendéglátás rövid története
 - Hazai fogyasztási szokások
 - A vendéglátóipar piaci pozíciója ( 2008 -2019 között)
- Saját kvantitatív kutatás (online kérdőív)
- A cégalapítás folyamata
- Az üzleti tevékenység főbb szabályai
- Jogszabályok
- Üzleti terv
- Árképzés
- Itallap és étlap
- Marketing a vendéglátásban
- Interjú egy pályázatíróval és projektmenedzserrel
- Interjú egy volt üzlettulajdonossal (Egy becsődölt étterem esete)
- Hogyan NE nyiss éttermet (saját tapasztalatok)
- Mik a jó üzlettulajdonos ismérvei

3 490 Ft
Business Creator by Viki
Nyúl Viktória E.V.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el